LA IMPORTÀNCIA D'EXPLICAR CONTES ALS INFANTS


Els infants, de ben petits, han d’escoltar contes a casa, a l’escola, al centre d’esplai… Escoltar contes és una activitat engrescadora i motivadora que desenvolupa la imaginació i la fantasia. Els contes ajuden l’infant a créixer com a persona: ens parlen dels desitjos més profunds de l’ésser humà, dels sentiments, dels valors i contravalors, del mal i del bé, de les actituds… Són una font valuosíssima d’aprenentatges enriquidors per a la vida. L’infant, escoltant contes, va integrant en el seu ésser tots aquests elements.

A manera de conferència i a partir de contes breus anirem analitzant i desgranant, entre tots, aquells elements, aquells aspectes que creiem que justifiquen per què és important i necessari explicar contes als nostres fills.
Aquesta activitat pretén ser un espai de reflexió i anàlisi on podrem compartir les nostres pròpies experiències sobre aquest tema i, també, un espai de diversió, ja que escoltarem alguns contes que seran els que donaran peu a la reflexió i anàlisi.

La durada de l’activitat serà entre una hora i una hora i mitja en funció del grau de participació de les persones assistents.


DEMANA EL TEU PRESSUPOST CLICANT AQUÍ